Dagens citat 17/8


"Just because I'm loosing, doesn't mean I'm lost"
-Coldplay (Lost)


Jag dubbelklickade slött i min korta spotifylista. Men redan när jublet från liveversionen av låten jag klickat på överröstades av dom första musikaliska tonerna kände jag bara ett insitnktivt "yesss". Jag snubblade över låten av en slump och insåg att jag hade hittat en låt som jag hade letat efter i typ tusen år eftersom jag aldrig vetat/tagit reda på vad den hette!
Och när första textraden rullade ut ur högtalarna gick en kall kår upp längs ryggen. "Fan va bra sagt" tänkte jag för mig själv.
Man kan alltid komma igen, oavsett om man är bäst eller inte. Man kan vara nöjd med sitt försök även om man förlorar. Man kan vara nöjd med livet även om man är en looser. Grymt klok och underbar inställning.

Nu  har jag nog lyssnat på den sju gånger i rad och sjungit så högt jag vågar utan att väcka föräldrar och grannar, och den är lika bra hela tiden. Så den får definitivt stå för dagens citat. Sjukt sjukt skön låt :D


http://www.youtube.com/watch?v=2-RjMRP5IbI
(eftersom jag egetligen är en mycket dålig bloggare får jag inte till videon att bli inbäddad sådär snyggt, men skit samma länken funkar ju också tihi)


Kram på er allihop :D
<3

Kommentarer
Postat av: Mika

Du har så rätt....DET ÄR SÅÅÅÅ SANT !!!

2009-08-18 @ 20:40:06
Postat av: Moa Kihlström

Ja du, jag stortjöt till den här och Fix You när jag såg dom i somras. Det var magiskt. =)

2009-08-25 @ 16:45:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0