GranCan Bilder

Tjo!

Jag orkar inte lägga in så mycke bilder på bloggen för det tar sån tid på dom här datorerna. Men på facebook är de nog lite lättare så jag lägger upp fler där också :D
Men för er som inte har facebook blir de självklart lite bildbevis här också. Håll till godo!


   
Dörren till nuvarande kontoret, precis innan första vandringen, Roque Nublo, vy över bergsbyn La Colata.

Klicka för att förstora dom ;)


Kommentarer
Postat av: Anneke Häggebrink

Hej Daniel, vilka fina kort på facebook!!! Du få mina komplimanger. Det är ett stort stort nöje att titta på de. Sedan är det roligt att följa bloggen. Lycka till med "flytten", haha, du har inte samlad på dig så mycket ännu i en vecka så denna flytten blir kanske den lättaste i dit liv, haha, så kom ihåg den!!! ( Ursäkta för mina skrivfel, jag tvivlar som 17 på det jag skriver, om det går att förstå) Ha det så underunderbart! på ön i värme Daniel. Kram /Anneke

2009-09-17 @ 07:28:58
Postat av: mamMAlena

Holà älsklingsungen!

Ååååhh vad fint du har där nere. JAG VILL KOMMA NER NU!!! Har tyvärr inte råd eller tid, suck. Men jag gläds verkligen åt hur bra du har det:)

Hemmifrånrapport:

Med stöd av Åke har jag fått bort viruset från datorn och har ett bra antivirusskydd genom Telia nu.

Anna fortfarande kraftigt förkyld, ska vara hemma från jobb till på söndag efter doktors rekomendation. Har du klarat dig från Pelleförkylningen? Pelle börjar vara bättre om än hostan sitter i som vanligt. Jag har hittills klarat mig även om det småstöter lite med snorighet och lite halsont.

Ari har börja gå tillsammans med Chevell på dagarna funkar jättebra. Vi får Ari konditionstränad på köpet, Chevell är jättebusig men snäll.

Du har fått 2 brev från If. Vill du ha dem nedskickade? Det kanske är bra att ha försäkringsbrevet på plats eller? Ska jag betala de två girona som medföljer?

Har du en mailadress där nere eller ska jag försöka nå dig via facebook (med hjälp av Anna) om jag vill "prata" lite mer med dig?

Massor med kramar snygging!

mamMAlena

2009-09-17 @ 09:12:36
Postat av: mamMAlena

Hej igen Danneman!

Har du hittat något yoge-gäng där nere än? I så fall kanske du kan köra på lördag, jag sticker in till Inpuls då så gör vi det "tillsammans":)Se nedan, kopierat från deras sida.

"Inpuls förenar Yoga världen över !

Yogapasset lördag 19/9 kl 09.15 förenar yogahälsningar med andra yoga utövare världen över enligt Global Mala Yoga for peace."

Förresten så finns en bild på Anna från tävlingen på Kurirens hemsida http://www.kuriren.nu/sport/ och scrolla ner på sidan till du ser en liten bild på hästar och rubriken Avslut med rekordresultat. Gå in på den och klicka upp bildspelet.

En usch-vad-jag-längtar-kram;)

mamMAlena

2009-09-17 @ 12:58:58
Postat av: Anna

Heeej!

Det låter ju som att du har det riktigt bra so far:D

Hoppas det håller i sig! TUR att du fick en så stor lägenhet, och nåde dig om för mycket av den är uthyrd sen i februari eller vad det blir!

Det är tokskönt att va hemma och jag ångrar mig inte alls, fast kommer bli en hård och ensam vinter när jag måste tackla föräldrar och sånnt helt själv nu va:P Men de finns mycket här hemma att göra ändå, mamma och jag har massa idéer. måste jobba igen snart också, tyvärr kan man inte va hemma och vara sjuk för alltid...

Men ha det så bra nu så hörs vi snart igen!

PS. Du verkar ju va lite bättre på uppdatering här än vad jag vart, dålig stil att bara åka iväg och glänsa sådär! DS.

PS2. Sjukt snygg tjej och häst på bild va? i tidningen och allt, snart kändisar;P hehe DS.

/Lillasyster

2009-09-17 @ 14:06:25
Postat av: Mikalainen

Man får ju innerligt hoppas at LILLASYSTER snart sätter igång och förkovrar sig vad det anbelangar det svenska språket ocg dess stavning !!! Du hur gick det med vandringen igår...har du vabdrat idag också? Björn ser ut att vara en hyvebs kille, hoppas verkligen att huset hanses blir tätt innan skyfallen börjar dyka upp. Några förkylningar är det väl inte tal om för din del, du sysslade ju inte med sådant. Kul att du trivs så kanoners!!! Har du flyttat till lägenheten nu som du skall bo i restena av säsongen? Har du invigt ditt GYM-kort? Bilderna är kanonfina, vilka vyer !!! Anar en stor njutning hos dig unge man när du blickar ut över dessa och sedan kröner desamma med god god förplägnad efter väl genomfört arbete. Mormor är i Rimbo ikväll, Naturskyddsföreningen har Energi-möte där.....det regnar, är mörkt och ruggigt, temperaturen når ändock upp till +15 grader Celsius. Vinden är västlig ( du vet vindeländet kommer fra Norge )och lite mittemellan. Själv skall jag in på en arbetsintervju på ett stort norskt konsultbolag i dagarna angående en projektledartjänst....skall ut med hunden en sväng nu i rusket...återkommer, Mika.

2009-09-22 @ 20:15:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0