JULHELG

Ho Ho Ho !
Finns det några snälla barn här?

Va?
Ja jag tänkte väl det.

Nu har det varit jul även här på äventyrsön, och med den kom som sig bör tomten förbi och delade ut klappar. Precis som förra året var jag tomte åt Björns (chefens) barn hemma hos honom, och sen åt vi julmiddag hela vandrings-gänget och några till.
Grymt trevlig kväll, som trots avsaknad av Kalle Anka kändes väldigt julig och mysig! God mat, gott sällskap och riktigt glad och härlig stämning! Hanna jobbade till åtta och ingen av hennes kollegor skulle fira nämnvärt, så hon kom också upp efter jobbet och då vart det ju bara ännu mysigare.
Jag tror förresten det finns en fin tomtebild av mig på facebook om nån är intresserad haha xD

Nu sitter jag i alla fall här och smygnördar fast jag borde gått och lagt mig för mer än en timma sen. Har lånat Hannas internetsticka så jag faktiskt har all tid i världen att glida runt ute i etern och inte bara snabbkolla på kontoret/nätcaféet som annars. Rätt skönt att bara kolla runt på facebook, min blogg, youtube, failblog osv. Laddar ner några nya låtar också, ska bli najs. Senaste dagarna har präglats mycket av vila och mys, förutom vanliga arbetsdagarna med vandring och säljsnack och allt. Jag har hängt mycket med Hanna, which is nice of course :D
Härom dan var vi på en najs roadtrip uppe i bergen, men mest mys som sagt, eftersom både hon och jag (särskilt hon kanske, men ändå) varit lite krassliga på sistone. Hon hade ju riktig lunginflammation för två veckor sen och jag har haft nåt som starkt misstänks vara luftrörskatarr (typ klart lättare men nog så irriterande version av lunginflammationen). Men nu är hostan nästan helt borta och nu ska både äventyren och gymmandet trappas upp ordentligt igen!

And speaking of äventyr var jag och nattdök igår kväll!! Awesome! Riktigt coolt att man kommer så nära fiskarna innan dom skräms av en. Lamporna verkar inte störa dom speciellt, så flera hade man lätt kunnat röra vid. Såg förresten två räkor som parade sig haha, är lite kul att ha sett xD


Nej usch, nu har jag suttit här och svamlat alldeles för länge, och jag har dessutom sovit alldeles för lite senaste veckan så nu måste jag skärpa mig. Hänga tvätten och sen lägga mig snarast är planen.
Känner jag mig själv rätt så blir det väl inget med skrivet före fredag by the way... så...

GOTT NYTT ÅR på er allihopa! Stora kramar! Kasta många snöbollar från mig hemma i kalla Sverige! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0