Cliffhangern har klättrat upp och jag har mellanlandat!

Tjo!

Nu har jag mellanlandat i stockholm (norrtälje närmare bestämt) och hänger med mormor och moster. Mysigt att hinna hälsa på, och ganska skönt att varva ner lite igen efter allt rushande med att lämna luleå. Nu har jag oundvikligen åkt, men det är ändå inte på riktigt än liksom. Det är väl både bra och dåligt iofs, men det känns najs :)
På lördag blir de dock definitivt på riktigt, för klockan 07.00 (!) lyfter planet och tar mig vidare sydvästerut. Jag kommer höra av mig så mycke jag kan och ids - ja trot nog jag kommer logga in på nätet och kika lite nån gång i veckan iaf :)
Jag utlovar.. 'många' blogginlägg också, men mer precis än så törs jag inte vara haha.

Måste bara säga miljoner tack för det härliga avskedet jag fick av alla polare också!!! De vart ju lite på volley så att säga, men det vart ju ändå grymt bra. Härligt med så mycke kramar, all kärlek till mig hehe xD
Men ärligt, all kärlek från mig till er också! I'll miss you for sure, även om jag kommer ha de najs. Så jag ser fram emot att räkna av hur många som faktiskt kommer ner och hälsar på! Om alla kommer som har sagt att dom ska göra det så kommer jag knapt hinna bo själv alls hehe. Men alla är så välkomna! 'Crowded equals cosy' brukar jag ju säga ;)
<3
Den beryktade cliffhangern från härom dagen har nu äntligen tagit sig upp för klippkanten, och här kommer den utlovad före/efter bilden. Jag smygsläppte den på facebook i morse, så dom flesta som läser här har väl redan sett den, men det kan ju ändå va kul tänkte jag. Håll till godo xD


Det är alltså ca 1½ år emellan övre och undre bilderna, och inte mindre än 25 kilo. Känns väl lite skrytigt att vräka ut så här, men å andra sidan är jag sjukt stolt över det så då får man skryta liiite iaf ;)
Från manboobs till magrutor (..nästan iaf!). Tänk vad lite motion kan göra i kombination med mat och träning :D


Ha de najs allihop, vi hörs igen!
Kraaaam

Kommentarer
Postat av: Cogo

Teh Sexxy! :D Woho!

2009-09-10 @ 14:14:25
Postat av: Danne

Hahaha, thanks mate!! :D

2009-09-10 @ 23:25:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0