every once in a while at least

Tjooo :D

Blir nästan lite mera fotoalbum än blogg nu när jag veeerkligen inte bloggar så ofta längre, haha. Men snart är det färdigbloggat ändå, för nu kommer jag snart hem!
Ska väl fortsätta blogga i alla fall iofs, men dom flesta som läser är ju ni där hemma ;)
Brukar ha typ 4-6 "unika" läsare om dan på statistiktabellen, och minst en är lilla pappsen hehe. Vore rätt kul att veta vilka ni andra är btw, nån som vill skriva en rad eller två? I vilket fall vill ja säga tack för visat intresse och för att ni står ut med mitt minst sagt sporadiska bloggande hehe :D

Men iaf, lite nya bilder va de. Enjoy!


Nu är dom här som ni kanske ser inte i nån sorterad ordning, men det får duga :DJag kommer alltså snart hem, strax efter den 12e! Droppar ner på Arlanda på kvällen den 12e, och sen norrut nån/några dagar senare. Måste ju titta förbi lilla moster och morris i norrtälje, och eventuellt om det finns några kuliga folk i storstan som står ut med att bli våldgästade.

Sen blir det grande fiesta i gäddvik, lite kortspel kanske, masssssor med sushi från kojis, och många bra filmer som behöver ses och/eller ses om. Det blir epic summer of awesomeness i luleå om jag får bestämma!!

Love you guys, allihopa! Ha de sweet, ses på ett par veckor!! <3 :D

Semester

Tjo!
Eftersom en annan har varit tvungen att stå ut i detta miserabelt snöfria land i ett tredjedels åååår nu, så är det på tiden att jag får lite semester. Tycker ni inte?

Jag har planerat att nästa helg, min sista innan jag på onsdagen efter beger mig hemmåt, åka till Teneriffa för att bestiga spaniens högsta berg, europas högsta vulkan, världens tredje högsta vulkan: Teide.
Jag ska åka över härifrån på torsdag tror jag, eller fredag. Väl där ska jag hyra en bil, och ta mig upp till själva berget. Sen blir det antingen billigt hotell eller slagga i bilen, och sen ska det vandras utav bara sjutton!!
Sen över själva helgen ska en polare med kids komma över också, så ska vi gå på Loro Park en dag. Inget jag hade fått för mig själv att göra, men när dom nu skulle dit kan de ju va kul att hänga med och kolla på tigrar och späckhuggarshow och allt vad dom har där :)
Sen får jag ju åka med dom tillbaka över hit, så då blir de billigare också :D

Men redan nu har ridån gått upp för "semestern". Skandinaviska säsongen här nere är påtagligt slut, med eller utan vulkan, och jag jobbar numera bara 1½ dag i veckan ungefär. Har blivit flera coola actionmissions och sköna chilldagar redan, och fler ska det bli under dom här sista två veckorna!
Idag tex, har jag varit och surfat tre timmar, och lyckades äääntligen ställa mig upp på brädan. Sjukt kul att det går (om än sakta) framåt! Någon sa att lär jag mig surfa kommer jag inte sakna skidorna, och de e jag INTE beredd att tro på. Men kul är de ju iaf :)

Nu är det barnkalas på gång som jag ska va "barnvakt/medhjälpare" på hehe, så nu ska jag sluta nörda och faktiskt hjälpa till lite xD

Kram på er gänget! Kommer mera bilder snart!
:D

Back from the dead

Back from the dead!
Bloggen alltså ;)

Jaaaa, jag har inte skrivit nåt på länge. Typ Jättelänge. Jag vet. Men jag har haft annat för mig och det är fortfarande jätteirriterande att inte ha internet hemma i lägenheten. Men. Bättre sent och lite än ingenting alls!Nu har jag bokat hemresan! Den 12e maj bär de av hemmåt, via en timmes mellanlandning i Barcelona. Bara en månad kvar ute i atlanten alltså, sen är det skandinavien och lule som gäller.
Ska bli så gryyymt skön att komma hem. Jag trivs verkligen asbra här nere och jag har redan lovat Björn (chefen) att jag kommer tillbaka nästa säsong, nån gång i oktober senast. Men nu ska de bli najs att bara komma hem och chilla (som om jag inte gör det här nere, men ändå) och träffa alla igen. Kanske spela lite kort och se på lite film. Jag har en hel del att ta igen på båda dom fronterna hehe.


Idag har jag varit och surfat föör.. fjärde gången ungefär. Men det är sjukt svårt, det ska jag säga er. Jag har inte kommit upp till stående nån gång hittills iaf. Men jag kämpar vidare hehe. Blir lite för lite tid till mängdträning med allt annat kul man vill göra här på äventyrsön. Men förr eller senare ska jag väl lära mig xD

Har börjat planera topptrippen till Teide (spaniens högsta berg, borta på nästa ö teneriffa) också, men jag vet inte riktigt när jag ska åka. Får se hur mycke mer vandring det blir nu. Säsongen har DEFINITIVT börjat trappa ner nu, och det är nog bara en eller två veckor kvar innan vi är inne i riktig lågsäsong. Då blir det knappt några välkomstmöten, och bara en vandring i veckan. Då nån gång blir det Teide som avslutning, och sen glider jag hem.

Har klättrat en del igen nu, de va verkligen på tiden. Har lite bilder från senast, men inte med mig just nu förstås.. Men det är härligt att klättra nu när jag känner att jag klarar de, och kan utvecklas. Har ledat en del nu, och det är grymt mycke svårare när man inte känner säkringen ovanför en hela tiden hehe. Men de e skitkul att känna att jag klarar de ändå, höjdrädslan till trots. Den har verkligen gått ner otroligt mycke dom senaste åren :D

Har gjort klart mitt Advanced Open Water Diver cert också, grymt kul! Nu kan jag dyka i stort sett var jag vill, om jag far på semester nånstans eller så :D
De va rätt coolt när jag gjorde djupdyket för kursen. Innan vi skulle dyka knacka instruktören mig på axeln och bad mig skriva mitt namn baklänges på tid "and I start the clock.. now." Det tog 11 sec, vilket räknas som en helt okej tid när man inte är förberedd och har övat innan. Sen skulle jag göra om det nere på 35 meters djup, fem meter efter gränsen då många blir DJUPBERUSADE, men jag va klar som fan i skallen och gjorde det på bara 8 sec då! Jag kände ingenting av djupberusningen, men vissa blir helt whacko och försöker dansa eller mata fiskarna med luft eller får panik och sticker till ytan och allt möjligt. En del får minnesluckor från tiden under tretti meter också. Men jag kände verkligen ingenting, de va skönt :D
Så nu ska jag ut och dyka världen över, så fort jag får chansen!


Meen, nu ska jag hem och laga nåt att äta. Måste ju fixa matlåda till vandringen imorrn också.
Ha de superfint allihop, vi hörs igen!! <3

RSS 2.0