om än inte ofta så iaf ganska långt ;)

Heeeeej

Nu är jag ju så frekvent så jag nästan blir tjatig! Ni får säga åt mig om jag ska skriva lite mer sällan så det inte blir irriterande ;)
Dessutom är det över en vecka sen jag faktiskt skrev det som står här nedanför, så… just bare with me my friends xD


---

Trollungen är här! Shit va kul det är, att visa allt jag gör och har gjort, och tjata om allt jag vill göra och ska göra. Det finns så förbannat mycke att göra på den här ön, så det är inte lätt att klämma in allt på hennes två ynka veckor. Men vi har iaf varit uppe i bergen på en heldags action roadtrip, boulderklättrat i en mäktig ravin, påbörjat dykcert, ätit mandelbakelser, ätit massa annat gott på alla bra restauranger m.m…

Vad vi iaf definitivt INTE har gjort än, är ligga på stranden. Det lilla barnet har världens roligaste solbränna runt halsen just nu. Hahaaa :D

I torsdags var vi med Kalle på ett litet action mission i en ravin ovanför Bahia Feliz. Vi två hade varit där en gång tidigare så vi hade lite koll på vart vi skulle för att bouldra lite, och syster-yster va lika hänförd av själva stället som vi va när vi där första gången. Måste säga att bouldering aldrig riktigt hade varit min grej, men det var verkligen riktigt kul den dan. Och det rann lite vatten sen senaste regnet fortfarande, så på nervägen genom ravinen badade vi och hoppade från klipporna ner i en djup liten pool mitt ute i ingenstans. Bilder utlovas!

Roadtrippen (lördag) va riktigt cool! Heldag i bergen med en egen liten toptripp till en av dom tre topparna på nyligen omdöpta Montaña de Anna. Livsfarligt, lite dumt och riktigt riktigt ballt!
Det var brant, högt och det mesta som fanns att sätta fötterna på satt ganska löst. Men det var världens kick, och världens vinst att ha kommit upp :D
När vi kom ner till bilen va vi duktigt hungriga, så då for vi förbi ett av våra stammisställen som vi alltid stannar på med grupper annars. Det var grymt mycke folk jämfört med när jag vanligtvis är där, men vi fick god mat och insisterade på att betala fullpris. Mycket trevligt :)
Sen åkte vi förbi Ayacata (lilla bergsbyn känd för alla klättringsställen) och stannade vid väggen ”La Librería” för att kika på min grotta. Ja, den är min, jag har typ ärvt den eller nåt.. Min är den i alla fall!
Jag och en kompis var in i den när vi va där och klättrade en gång och det är bara SÅ cool. Klart syster måste dit, hon hade inget val. Och hon var benägen att hålla med, hehe. Hon försökte till och med döpa om den också, men den gick jag inte på, den grottan är min. Det är en stor spricka där en del av hela bergssidan har rasat ut lite och skapat ett hålrum bakom, och sen ligger det massa stora klippblock ovanpå. Det bästa är att om man klämmer ihop sig lite och är lite uppfinningsrik så kan man klättra flera höga höjdmeter upp på väggen inifrån  grottan och komma ut på en hylla rätt högt upp på väggen. Satt där och solade en halvtimme eller så. Soft ;)
Sen fortsatte vi ner norrut för att kolla på stället där vägen hade rasta av senaste regnet. Och det hade den, shit de va typ inget kvar (kolla bilderna!). Typ tretti meter av vägen var knappt hälften så bred, och det var stora hål i vägen överallt. Ujuj.
Sen avslutade vi med mandelbakelser från mandelbageriet i Tejeda, bagerigudarnas gåva till mänskligheten. Smaskens ;)

----

Dedär va alltså vad jag skrev första söndagen efter trollbarnet trillat ner. Nu har hon hunnit åka härifrån i onsdags och hem från arlanda i torsdags. Tiden går galet fort ibland! Hon tog iaf klart dyk-certet och vi fick en hel dykdag tillsammans efteråt som va riktigt najs :D
De va överlag rätt kasst väder under hela hennes vistelse, men i början var det okej ändå, och sista två dagarna vart det till slut riktigt riktigt soligt och fint!
Hmm, vad har vi mer hunnit göra? Gaalna kvällen med dykgänget nere i mogan kan vi ju nämna! Shit, vad hände?? Sjukt bra fest, dansade flera timmar och mer än en som spelade bortamatch haha xD
Nej usch, nu ska jag inte prata mer om sånt. Små söta barnen Sundberg sköter sig ju alltid så fint!

Nåt mer kul innan jag lägger ner för den här gången… JO!! Vi hade snö på toppen!!! Ascoolt att få kasta en snöboll. De va iofs ungefär precis så det räckte till EN boll, men sweet var det!


Och sist men inte minst utlovar jag tjugo nya bilder i nästa inlägg. Bara det att jag sitter på en dator där det kostar massa pengar att sitta länge förstår ni, så det får vänta IGEN ;)

Puss å kram på er alla glada!
:D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0